O mare lumina, in loc de o scanteie mica

Intrebare: Daca scanteia spirituala are o asa mare putere, atunci de ce omul nu este atras inspre ea complet si tot timpul exista urcusuri si coborari ?

Raspuns: Este pentru ca datoria omului e de a stabilii legatura adevarata intre dorinta de primire si scanteia spirituala. Intr-o parte Creatorul, scanteia spirituala si in partea cealalta creatul,  dorinta de a primi. Si eu trebuie sa fac legatura intre ei, sa-i impletesc unul cu celalalt.

Dorinta de a primi este natura noastra, suntem noi insine. Dar acum imi sclipeste scanteia spirituala si imi ia capul si nu stiu incotro sa continui, inspre ce lume spirituala care nu stiu unde este. Omul care simte pentru prima data aceasta revelatie, isi pierde echilibrul si sensul realitatii. De aceea, in zilele noastre, toata lumea pare fragila si agitata .

De aceea, datoria noastra e de a descoperii toata lumina din NRNHY in locul scanteii, ca dorinta noastra de a primi sa-i descopere toata purerea si sa se  conecteze impreuna. Cind dorinta de a primi va primi forma luminii si o sa se imbrace in ea, atunci o sa se transforme in „Kli” si noi vom descoperii – nu scanteia cea mica ci o lumina mai puternica de 620 de ori.

Din prima parte a Lectiei zilnice de Cabalan 6/6/12, Shamati,nr. 21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: