O modalitate rapidă de a simți spiritualitatea

947Întrebare: Ai spus că nu este nimic mai ușor decât să-l descopăr pe Creator. Este acesta cel mai simplu lucru pe care îl putem face?

Răspuns: Sigur. Trebuie doar să te conectezi cu ceilalți, cu un număr mic de oameni, să ajungi într-o stare în care ieșiți cu toți din voi înșivă, vă ridicați deasupra „eu-ului” și intrați într-un „noi” comun. În acest „noi” veți simți Creatorul.

Întrebare: Formula este clară. Dar dacă totul este atât de simplu, de ce trebuie să faci atâtea încercări? De ce există astfel de încercări și dificultăți?

Răspuns: Pentru că nu există un sistem. Oamenii vor să pătrundă egoist în domeniul spiritual: „Să ne unim ca marinarii revoluționari”. Se pare că ne imaginăm o legătură egoistă, nu pentru ca toată lumea să se ridice pentru o dăruire reciprocă unită. La urma urmei, conexiunea noastră este menită doar să ne ajutăm unii pe alții să ieșim din noi înșine.

Întrebare: Cum poți face asta rapid?

Răspuns: Lucrând pentru alții. Ne unim pentru a ne ajuta pe noi insine si pe ceilalti sa ieșim din natura noastra, din egoismul nostru.

KabTV „Am primit un apel. O modalitate rapidă de a simți spiritul” 30.08.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed