O ocazie unică de a progresa

Întrebare: Ar trebui să clarificăm dorinţele celor pe care-i întâlnim în exterior după conexiunea noastră de dimineaţă şi să le includem în discuţia grupului nostru de zece şi să le tratăm împreună cu conexiunea noastră, conducându-le la Creator ? Este un exerciţiu pentru a determina conexiunea mutuală semnificativ?

Răspuns: Ce vrei să spui prin „pentru a clarifica dorinţele persoanelor pe care le întâlnim în exterior”? Desigur, puteţi să-i ascultaţi. Totuşi, esenţiale nu sunt dorinţele lor, ci cum convingeţi oamenii şi cum le dovediţi că-şi pot satisface dorinţele lor. Fiecare dorinţă este creată de Creator. Nu există dorinţă care să nu treacă prin diferite faze de dezvoltare, apoi să fie umplută de Lumină. Deci, trebuie să dovediţi unei persoane că totul este posibil şi că este suficient a realiza condiţiile pentru a satisface dorinţa ei.

Aceasta se produce cu ajutorul unei forţe speciale care există în lume, în natură. Este ceea ce numim forţa conexiunii. Deci, să încercăm să ne conectăm şi astfel, vom descoperi această forţă, deoarece aceasta se găseşte în unitatea noastră. Să eliberăm, să luăm şi să folosim această forţă. Totul este real şi în puterea noastră.

Să încercăm să ne unim şi să avem un atelier şi să vedem dacă este adevărat sau nu. Nu ne costă nimic, nu trebuie să cheltuim bani cu asta, doar un pic de timp. Cum folosim timpul nostru în mod obişnuit? Este pentru a ne tortura? Deci, este de preferat să găsim, cu adevărat, această forţă specială, acest atribut special, capacitatea specială de a satisface dorinţele noastre, de a corecta starea noastră, astfel încât nimeni în lume nu ne va sta în cale. Noi suntem responsabili pentru propria fericire.

Când începi să vorbeşti cu oamenii în acest mod şi nu doar scriind ceea ce ei doresc (ca un chelner care preia comanda unui client), se formează în tine vase complet noi. Acesta este modul în care educaţia integrală diferă de munca teoretică din grup. Deci, ceea ce oferi nu este deloc suficient!

Vedem că am fost ocupaţi numai pentru noi înşine de ani de zile şi că asta nu a adus la nimic. Acum, având o astfel de oportunitate, trebuie să înţelegem unicitatea sa şi să profităm de ea.

 

Din cursul zilnic de Cabala, 25.08.2013, Întrebări şi răspunsuri cu Dr. Laitman

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: