O perspectivă fascinantă

Întrebare: În cele din urmă, după ce ne-a obligat să ne unim printr-un virus, am avea nevoie de o metodă de conectare sau este suficient pentru a ne uni sub lovituri?

Răspuns: Nu, nu este suficient. Sub lovituri, puteți avansa la început doar atunci când sunteți adus la metodologie. După aceea, ai vrea să te muți.

Prin urmare, mișcarea fără lovituri va deveni starea ta permanentă. Mai mult decât atât, ea nu va apărea sub influența loviturilor, ci sub influența atracției către stările bune viitoare – din aspirația ta care creşte.

Mai avem multe de învățat despre metoda legăturii noastre și atunci vom vedea doar cum putem literalmente să ne ridicăm continuu în înțelegerea noastră, în sentimentele noastre, în încrederea noastră în noi înșine și în lume. Aceasta este o perspectivă atât de interesantă încât nu ar trebui să renunți.

Întrebare: Ce ar trebui să facă o persoană pentru a nu aștepta loviturile următoare, ci pentru a se deplasa într-un mod bun, fără a suferi?

Răspuns: Să afle ce trebuie să facă. Să fie interconectat integral cu cel puțin un grup mic de oameni, deoarece nu este încă posibil cu întreaga lume.

În acest fel, persoana va evita loviturile. Și mai departe, încercați să atrageți pe oricine în această relație integrală și în această mișcare din ce în ce mai sus împreună cu cei care sunt atraşi către unitate.

Din „Fundamentele Cabalei” din KabTV, 5/10/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed