O problema generala cere o solutie generala

Intrebare: Revenind la capitolul protestelor israelienilor privind chiriile caselor, suntem in masura sa adaugam un “surplus de valoare“ acestuia?

Raspuns: Daca noi ne adunam impreuna pentru a rezolva problema caselor si avem garantia mutuala intre noi, puterea noastra se multiplica. Nu este ca o simpla unire dintre soldati pe campul de lupta sau o unire intre membrii unei echipe sportive, dar numai daca ne unim pentru a rezolva o problema nu pentru noi personal ci pentru intreaga tara.

In ceea ce priveste locuintele, avem de-a face cu un cartel care este in cardasie cu guvernul. Ei lucreaza impreuna si fac o multime de bani din asta. Am vazut asta la fostul prim ministru si la numerosi primari din diverse orase, care sunt acum sub investigatii. Oricum o privesti, autoritatile sunt conectate la ceasta stare de fapt.

O casa particulara costa in America 150.000 de dolari iar populatia castiga pe luna mult mai mult ca aici. Dar preturile noastre sunt de doua ori mai mari. Chiar crede cineva ca avem de-aface aici cu niste probleme speciale, fara rezolvare? Nu, nu este nimic decat coruptie. De obicei exista limite la astfel de situatii, dar nu la noi in tara.

Noi trebuie sa avem ca scop oprirea acestui lucru si rezolvarea problemei care a devenit nationala. Atunci vom actiona in interesul tuturor si nu ne vom opri nici cand fiecare va avea propria casa. Trebuie sa facem asta spre binele oamenilor.

Daca protestatarii nostri se inarmeaza cu aceasta intentie, vor obtine o mare victorie. Ei pot forma chiar o miscare publica ce nu se va opri pana nu vor obtine ceea ce vor.

Din partea a cincea a Lectiei zilnice de Cabala din 7/20/2011 “Arvut”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: