O problemă pentru a te ajuta

Întrebare: Cum pot de fapt să schimb dorinţa care se trezeşte în mine, în dăruire?

Răspuns: Să presupunem că sunt încontinuu îngrijorat de ceva, până dimineaţa. Această dorinţă nesatisfăcută a dat naştere unui gând pe care eu trebuie să îl calmez. Sunt chinuit de această problemă, cufundat în ea şi sunt în căutarea unui mod de a o rezolva.

Am primit toate acestea de Sus. Dacă problema mea se referă la ceva care este extrem de necesar, atunci am să-l rezolv fără să acord prea multă atenţie la lucru cu intenţia. Mai întâi de toate am să îmi furnizez toate necesitatile vitale. Este scris despre acest lucru, Fără pâine nu există nici o Tora.

Cu toate acestea, în cazul în care nu este ceva care este extrem de necesar, în cazul în care aceasta nu este ceva de ce am nevoie la nivel animal sau corporal, atunci am să încerc să transfer acest gând formatului potrivit. L-am primit de la Creator şi asta a fost pentru ca eu să construiesc reacţia corectă faţă de el. Este ajutor impotriva Creatorului. Este împotriva scopului dar, în acelaşi timp, mă ajută să reacţionez în mod corect şi, împingându-mă eu însumi în afară, mă pot îndrepta spre scop.

Scopul meu este de adeziunea cu Creatorul. Creatorul este bun si face bine şi nu există nimeni altcineva în afară de El. El îmi trimite toate problemele si grijile pentru a mă ajuta. Prin urmare, deasupra griji mele, ca în cazul în care îmi fac o imagine în oglindă a acesteia, mă întorc la El, care este bun şi face bine.

Trebuie să ajung la senzatia ca problema mea este un ajutor pentru a-mi permite să înţeleg atitudinea Creatorului faţă de mine, care este opusă senzaţiilor care se trezesc în mine. În acest fel construiesc imaginea Creatorului. Având o atitudine atentă şi corectă, voi fi capabil de a identifica de ce o anumită grijă sau problemă îmi este trimisă tocmai în această formă. Voi vedea o matrice inversă a acesteia, sub formă de Cel care este bun si face bine, şi care a gravat-o în mine.

În virtutea acestei inversiuni, mă voi sui la gradul de om drept şi îl voi justifica pe Creator în anumite privinţe. Şi, făcând asta, o voi lua pe drumul cel bun. Cel mai important lucru este să continuăm, fără a adormi în timpul oricărei stări pe fondul oricăror forme negative pe care Creatorul mi le trimite.

Pot reacţiona pentru a le corecta la fiecare secundă, doar dacă mă dotez cu sprijinul mediului. Fără el, eforturile mele sunt episodice, dar cu acesta eu sunt în mod constant în buclă. Grupul determină în întregime viteza avansării mele

Din partea întâi a Lecţiei zilnice de Cabala 1/4/11, Scrieriel lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: