O proprietate necunoscută care transformă Sufletul

Întrebare: Sub ce formă ar trebui să efectuăm o primă întâlnire cu publicul extern astfel incât sa le dăruim căldură?

Răspuns: Gândeşte-te la ceea ce este posibil, nu are nicio importanţă denumirea. Ar putea fi un atelier de lucru sub forma unui joc.

Principalul lucru este ca o persoană să descopere că suntem conectaţi şi uniti, apoi un fel de forță interioară, o căldură, o „minge de zmeură,” apare printre noi. Nu contează cum o denumim. „Wow! Cât de bun este! „Asta e, nu este nevoie de nimic mai mult. Numai cu acest sentiment ar trebui să rămână ei. Aceasta este concluzia de la prima întâlnire!

Cu toate acestea, este necesar ca acest rezultat să fie înregistrat: Așa cum ne-am întâlnit într-un cerc și fiecare nu s-a gândit doar la el, ci cum să fie împreună cu toată lumea, în centrul cercului, unde toate dorinţele noastre sunt adunate și tot ceea ce este personal este lăsat în afara lui; apoi, în cadrul cercului, descoperim ceva nou şi plăcut, copilul nostru comun, sentimentul nostru comun, iar acest lucru a fost atât de bun, atât de cald, încât, atunci când ne-am uitat unul la altul am simțit că toți am fost aproape, iar acest sentiment este revelat numai atunci când suntem conectaţi, în acest mod.

Cred că rezultatul primei runde de ateliere de lucru sau pur și simplu reuniunea ar trebui să fie o minge de zmeură. Trebuie să aducem oamenii la o stare în care ei simt că prin legătura dintre ei o proprietate deosebită este descoperită care  le dă căldură, speranță, încredere și le transformă  sufletul.

Din congresul de la Sochi 6/9/14, Lecția 1

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: