O scară ce creste in interiorul meu

Întrebare: Trebuie să simtim spargerea paralela înainte de fiecare nivel nou?

Răspuns: Desigur, altfel nu vom fi capabili să ne ridicam până la el. Prin primirea dorinţelor corupte, le corectam şi construim urmatorul nivel corectat din ele.

Acest nou nivel nu a mai existat înainte; am creat ceva care este cu totul nou. Noi doar primim materialul şi construim noi paşi din el. Acest lucru se datorează faptului că evocam Lumina NRNHY în toate lumile, deşi la noi a avut doar lumina slabă a Nefesh. Pana la urma, aducem dorinţele şi clarificările noastre în ea. Adăugăm dorinţa noastră egoistă de a primi la dorinta de a darui, prin evocarea şi corectarea ei.

Corupţia este dezvaluita în noi şi o corectam. Acum, în aceste dorinţe, care sunt obţinute de fiecare dată, devine de 620 de ori mai mare decât dorinţa care a fost creata în timpul coborârii de sus în jos, vom primi Lumina Reformatoare şi apoi Lumina care umple vasul.

Indiferent la ce nivel sunt, să presupunem că la nivelul 30 din partea de jos, voi primi o Lumină care este de 620 de ori mai puternica decât nivelul in sine, deoarece imi adaug dorinţa, dorul spiritual, munca mea. Asta se intampla pe fiecare nivel.

Din partea a treia a Lecţiei zilnice de Cabala, 16/05/12 Studiul celor zece Sefirot

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: