O singură minte universală

294.3Întrebare: Toate cele opt miliarde de locuitori ai planetei noastre fac parte dintr-o singură minte? Ce vor deveni ei după aceea?

Răspuns: Atunci vor reprezenta o singură minte. Dar acum, când sunt separaţi, nu există nicio minte.

Pe măsură ce se unesc, va apărea o minte colectivă comună care se bazează pe conexiune, pe nivelare reciprocă, pe unire reciprocă, unde fiecare se coboară pentru a se uni cu celălalt și este inclus în celălalt și ceilalți sunt incluși. în el. Ca rezultat al unei astfel de includeri reciproce, această minte va apărea între oameni.

Când toți vor să se unească unul cu celălalt, dintr-o dată apare o lumină între ei și apare forța superioară, o stare numită „adeziune cu Creatorul”. Astfel, El apare între ei.

Întrebare: Care este diferența dintre mințile personale mici ale oamenilor și această minte unică?

Răspuns:  Mințile personale sunt egoiste și se servesc doar pe ele însele. Este o minte a unui mic corp animal care are grijă de sine și încearcă în cele din urmă să extragă din lumea înconjurătoare tot ce poate să apuce și să se umple energetic și fizic.

Mintea universală este atunci când te conectezi la întregul univers, când faci parte din el, parte a creierului comun și participi la toate împreună cu el. Mintea noastră actuală nu este o minte, pentru că există într-o celulă mică doar pentru a-și menține existența.

KabTV “Am primit un apel. Mintea colectivă” 07.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: