O țară neobișnuită

600.02Comentariu: Medicina israeliană este una dintre cele mai bune din lume, dar în același timp se află într-un mare impas în ceea ce privește detectarea bolilor.

Răspunsul meu: Aceasta este o mare problemă. În Israel, ei nu te tratează până când nu începi să mori, dar nu te vor lăsa să mori. Abordarea este aceasta: sunteți lăsaţi să vă gestionați sănătatea, dar de îndată ce vă îmbolnăviți grav, atunci ei încep să vă ia în serios.

Nu poți face nimic; aceasta este o tara problematică. Aici medicina este privată, publică și împărțită pe tot felul de niveluri. Țara nu se poate depăși pe ea însăşi. Și nu o va face

Aceasta nu este o țară obișnuită. Va deveni o societate normală doar atunci când se va strădui să se conecteze – nu uman, ci spiritual. Atunci va putea să-și construiască toate nivelurile, toate sistemele, în modul corect. Altfel, va fi un exemplu prost pentru întreaga omenire. Nu se va întâmpla nimic bun aici.

Nu veți vedea aici creierele evreiești funcționând corect. Nu veți vedea aici nicio realizare care să fie benefică. Pentru că nu funcționează în direcția scopului nostru. O văd foarte concret și explicit.

Oamenii se întreabă de ce și nu înțeleg de ce. Vom demonstra întotdeauna un exemplu negativ până când vom începe să arătăm omenirii un alt exemplu – conexiunea.

De îndată ce totul va  urmări în primul rând unirea tuturor într-o singură națiune și că fraternitatea, condițiile de sprijin și garanţie reciprocă sunt îndeplinite, atunci la acest nivel vom putea să facem minuni și să arătăm lumii întregi că se poate baza pe unitate, că orice succes uimitor este obținut și toate problemele, orice criză, sunt rezolvate. Dar fără conexiune, nu.

Trebuie să dăm omenirii un exemplu bun, iar dacă nu, va fi întotdeauna rău. Asta este soarta.

KabTV “Am primit un apel. Medicina Israeliană” 12.07.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: