O unitate sub tensiune este revigorată pe drumul spiritual

Întrebare: Dacă grupul se ocupă cu numeroase proiecte în acelaşi timp, pot exista argumente, resentimente şi concurenţă între prieteni.

Răspuns: Este natural. Acelaşi lucru se întâmplă aici. Uneori, trebuie să amânăm şi chiar să anulăm un anumit proiect şi să muncim la altceva.

Nu putem face nimic referitor la asta. Trăim într-o lume care evoluează rapid. Unele din proiectele noastre iau mult timp pentru procesare şi adesea nu putem să le realizăm cum ar trebui. Brusc, apare ceva urgent şi atunci trebuie să abandonăm ceea ce am lucrat timp de o lună sau două sau să căutăm oameni care pot termina proiectul sau să-l susţină până ce vom putea să revenim.

Într-o astfel de mică familie care creşte atât de repede, există mereu probleme diferite care trebuie să fie rezolvate. Nu credeţi că asta se va opri. Vor exista mai multe probleme şi intensitatea muncii noastre se va dezvolta în consecinţă. Trebuie să construim rapid experienţa noastră, muncind în exterior cu cercuri mai largi ale societăţii.

Nu trebuie să uităm că acest lucru este important pentru grup, pentru ca el să se întărească  şi să progreseze continuu spre o unitate interioară puternică. Tensiunea în unitate este un indicator că noi suntem pe calea cea bună pentru că, de îndată ce vom ajunge la o unitate clară şi evidentă, vom descoperi Creatorul în ea.

Din discuţie privind diseminarea, 17.10.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: