Obiceiul care stabilește ritmul vieții

Întrebare: Una dintre regulile de gestionare a timpului este necesitatea de a insufla obiceiuri bune. De exemplu, exercițiile fizice, nu întârziați niciodată, puneți un lucru în locul său specific după ce l-ați folosit etc. Ce ați sfătui să dobândiți ca obicei care vă ajută în viață?

Răspuns: Lucrați după un program.

Întrebare: De ce este atât de important pentru o persoană?

Răspuns: Pentru a avea timp pentru toate, pentru a stabili prioritățile corecte, pentru ce să lăsați timp, pentru ce nu și pentru a nu vă conduce în acele cadre pe care nu le puteți îndeplini.

Să spunem astăzi că intenționez să citesc o carte, să filmez un clip, să lucrez pe Twitter și să organizez întâlniri cu grupul meu. Toate acestea trebuie rezolvate cumva.

Întrebare: Dacă cineva se uită la această viață, ar spune: „Pentru ce? Aceasta nu este libertate! Lucrezi ca un robot. ”

Răspuns: Cred că, făcând acest lucru, îmi îndeplinesc misiunea și, din această cauză, sunt fericit și liber. Ce înseamnă libertatea? Fugi pe stradă ca un câine?

Comentariu: Nu. Nu libertatea face ceea ce vrei?

Răspuns: Aceasta nu este libertate. Ce vei face dacă nu știi ce vrei? Dacă faceți acest lucru, atunci vă pregătiți un program al afacerilor viitoare și îl îndepliniți.

Omul ar trebui să fie nedumerit de cât de plin este programul său și de cât de bine o face. În plus, planificatorul zilei ar trebui să indice timpul alocat pentru odihnă și, poate, pentru exerciții fizice, sport. În general, totul trebuie luat în considerare la planificare. În caz contrar, nu veți putea face nimic.

Întrebare: Deci, credeți că odihna este necesară pentru o persoană?

Răspuns: Bineînțeles și, în primul rând, o schimbare de peisaj.

Întrebare: Cât timp ar trebui să-ți petreci pentru tine?

Răspuns: Oricât era nevoie pentru a fi gata pentru lucrările necesare. Poate că trebuie să mă odihnesc cinci ore pentru asta și altul are nevoie de o jumătate de oră.

Întrebare: Cât timp are nevoie o persoană pentru a fi singură cu sine?

Răspuns: Acesta este, de asemenea, determinat de fiecare persoană, în funcție de esența muncii sale spirituale, senzoriale și creative.

Întrebare: Recomandați să introduceți acest lucru în plan?

Răspuns: Dacă o persoană are nevoie de el. Cum altfel este elaborat un program și ritmul de viață al unei persoane stabilit? Numai din acele nevoi pe care le consideră necesare pentru a le îndeplini.

Din „Abilitățile de management” de la KabTV, 02.07.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: