Oferind Lumii o Solutie

Intrebare: Milioane de oameni din intreaga lume doresc sa creasca spiritual. Insa restul?

Raspuns: Toti sufera; toti se simt rau. Uitati-va cum nelinistea creste in intreaga lume. Nu este evident ca suntem in pragul nenorocirii? Acest proces se accelereaza, cu o viteza remarcabila. Am primit recent o scrisoare din Spania, acolo unde oamenii obisnuiti se confrunta cu probleme serioase. Somajul creste rapid.

In acest fel Creatorul ii impinge si ii intoarce cu fata la El. Cu voie sau fara, oamenii incep sa se intrebe: „ Ce facem? Cum iesim din aceasta incercare?” In primul rand, cheia pentru a evita incercarea este: Daca o persoana nu are ce sa manance si nici bani sa plateasca chiria, daca are astfel de dificultati,  lucrurile spirituale cu greu o vor putea interesa. Insa le puteti arata care este solutia.

Cititi ce spun analizele, cautati unde vreti: Astazi, nimeni nu are nici o solutie la problemele cu care se confrunta omenirea. Cel putin asta este deja evident. Aceia care sunt inca la putere, precum si comentatorii politici, sunt in intregime constienti ca suntem pe un drum fara iesire. Nimeni nu are curajul sa ridice mana si sa ofere o solutie proprie. Este evident cat de irealist si nepractic este ceea ce ar putea oferi. In aceasta situatie, doar noi putem vorbi. Si trebuie sa ne grabim sa o facem.
Din partea 4  Lectia Zilnica de Cabala 5/25/2011, “Prefata la Intelepciunea Cabalei”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: