Ordinea corectarii dorintelor

Tora, “Deutoronomul”, “Eikev” 7:22 – 7:23: Domnul Dumnezeul tău va izgoni dinaintea ta popoarele acestea încetul cu încetul ; nu poţi să le pierzi repede, ca să nu se pustiiască pământul şi să nu se înmulţească împotriva ta fiarele câmpului ;

Ci ţi le va da Domnul Dumnezeul tău şi le va pune în mare tulburare, încât vor pieri.

Procesul corectarii dorintelor se face gradual, de la usor la mai greu. Natiunile sunt dorintele noastre de la nivelul omului. Fiarele pamantului, lacustele, tantarii, si asa mai departe simbolizeaza dorintele de la nivelul animal.

Tot ce vine de pe pamant, eruptiile (pana cand se inradacineaza cu pamantul), inundatiile, etc. sunt dorinte de la nivelul mineral. Asta inseamna, ca poate fi tot ce doresti la fiecare nivel : mineral, vegetal, animal si uman si toate acestea sunt in interiorul persoanei, fiind subiecte pentru corectii.

Prin urmare, se intampla gradual, incepand de la cele mai mici dorinte si se termina cu cele mai mari. Cu toate ca practic, daca poti corecta o mare dorinta, tot ce se afla inclus in aceasta categorie si care se afla sub ea este de asemenea corectat.

Intrebare: Inseamna ca putem corecta dorinta marea prima data ?

Raspuns: Depinde unde se afla persoana. In principiu, initial totul este corectat de la cel mai mic nivel in sus.

Din emisiunea de pe Kab TV “Secretele Cartii Eterne” din 27.04.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: