Orice este posibil la o conventie!

Intrebare: Cu cat mai mult vreau sa ma unesc cu prietenii,  cu atat mai mult sunt respins de ei. Nu am nimic ce sa le ofer prietenilor ci doar emotii  negative. Simt un sentiment intens de disonanta. Conventia devine un mare obstacol pentru mine. Ce sa fac?

Raspuns: Foarte bine! Acesta este exact genul de oameni de care avem nevoie! Pentru ca masura dorintei tale este exprimata precis in eforturile tale de stabilire a conexiunii cu ceilalti in ciuda acestei repulsii. Multumita fortei acestui efort tu vei obtine forta calitatii daruirii care te paote ajuta imediat sa urci la primul grad.

Intrebare: Am acest sentiment ca fiecare din jur este pregatit sa ne auda,  dar noi ne straduim sa pasam Lumina tuturor celorlalti. Poate conventia sa ne ajute sa ne schimbam de la acest punct?

Raspuns: Orice este posibil la o conventie. Unii se pot alipi calitatii unificarii si daruirii pentru prima oara. Altii pot participa activ in formarea unei calitati colective de daruire. Totusi, altii care deja au primit aceasta calitate de daruire, si exista in ea, si percep lumea superioara , pot ajuta restul oamenilor in aceasta. Exista un spectru intreg de oameni la o conventie: de la aceaia care vor spiritualitate, la aceia care nu stiu ce doresc inca, pana la aceia care sunt deja in atingere, constienti de ce au atins.

Din Lectia Virtuala 5/29/2011, Seria Fundamentele Cabalei

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: