Oricine Este Parte Interganta Va Iesi La Suprafata

Intrebare: Le mai ramane oamenilor o sansa, odata ce au auzit explicatiile referitoare la lumea integrala?

Raspuns: Nu, pentru ca aceste legi nu depind de noi. Imaginati-va un scanariu fictiv in care o nava extraterestra se apropie de noi si ne avertizeaza ca in momentul in care ajunge la noi, trebuie sa ajungem la garantia reciproca. Si oricine nu face asta este “osandit.” Exact in acest fel actioneaza legile naturii: Ele ne sunt revelate deodata si ne forteaza sa devenim constienti de ceea ce se intampla.

Starea naturii este invariabila.Am ajuns la faza unui singur sistem, a carui lege este interconectarea tuturor partilor. Aceasta este garantia reciproca, sau cu alte cuvinte, sprijin reciproc, participarea adecvata la viata comuna, intelegerea reciproca si respectul, prietenia. Ii puteti spune cum doriti. Spuneti asta cu caldura si in mod placut, insa nu uitati sa informati oamenii asupra faptului ca aceasta este o lege invariabila si ca nu se poate fugi de ea.

Ziua de astazi si cea de maine depind de explicatiile noastre. Nevoia pentru garantia reciproa nu va disparea. Ea creste doar de la o zi la alta si ne cere sa o intelegem. Sistemul comun va deveni din ce in ce mai inchis si sudat, interconexiunea va deveni din ce in ce mai stransa, si transferul informatiei prin mijloacle de comunicare dintre noi va capata din ce in ce mai multa putere, tensiune, si intensitate.

Noi vom deveni din ce in ce mai constienti de aceste procese si oricine le va intelege si le va recunoaste va fi in varf. In orice parte a lumii, in orice societate, in productie si comert, in eductia copiilor, si in orice alta parte, succesul va apartine acelora care sunt capabili sa foloseasca corect acest sistem integral, care devin integrali in interior. Acesti oameni vor avea o corecta abordare si o buna planificare, vor elabora in mod corect acorduri, si vor avea succes in orice in virtutea faptului de a avea o copie interioara sau model al sistemului exterior.

Astazi aceasta ne lipseste, de aceea suntem in criza: Sunt egoist in interiorul meu, in timp ce sistemul este deja revelat ca fiind unitar, atotcuprinzator. Ca rezultat, nu pot trata corect pe nimeni sau nimic.

Astfel, natura ne pune inainte o necesitate inevitabila. Insa, atunci cand explicam oamenilor, este totusi mai bine sa se indulceasca acest mesaj dur. Scopul nostru nu este de a lua libertatea unei persoane sau sa ii legam mainile, ci de a-l inconjura cu caldura in ciuda schimbarilor inevitabile.

Procesul se schimba fundamental daca noi ajungem la similaritate cu sistemul. Imaginati-va ca natiunile incearca sa ajunga la garantie reciproca, empatia reciproca. Asta ne va da o dorinta enorma de a ajuta oamenii. Ei sunt ca niste copii, si chiar daca motivele lor nu ne sunt cunoscute noua, vom fi impregnati de dorintele lor, pe care nu le vom putea satisface. Asta ne va desparti in interior asemeni durerilor nasterii, si iata cum vom evoca o enorma forta pentru a o aduce celorlalti. Si apoi, Creatorul va fi revelat- pentru noi si pentru ei.

Nu are importanta ca ei nu simt inca faptul ca asta este El. In stadiile initiale, nu apare ca forta superioara ci ca o intelegere a lucrurilor si fortelor care actioneaza in lume, expresia interconectarii universale si a interactiunii reciporce. Atmosfera va deveni din ce in ce mai groasa si persoana va dobandi intelegerea generala, o senzatie comuna inpreuna cu altii, unitatea fara cuvinte.

Si asta este deja o revelatie pentru ca o persoana dobandeste o noua minte, noi sentimente. El capata o noua perceptie si observa deoadata lucruri care nu existau pentru el inainte.

Ne aflam la rascruce, iar aceasta este o perioada provocatoare. Sunt foarte nelinistit pentru ca asta nu s-a mai intamplat in istorie, insa astazi suntem obligati sa o facem. Astept ca voi sa dobanditi in sfarsit ceea ce va doriti. Asta este o sansa pentr intreaga lume: Astazi putem accelera sau reduce acest proces. Sa speram ca vom avea succes.

Pana acum nu am avansat prin mintea noastra sau prin deciziie noastre corecte, ci cu ajutorul fortei superioare. Si totusi am fost adusi aici. Si asta este foarte important.

Din parte 5 Lectia Zilnica de Cabala 9/4/11, “Natiunea”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: