Până nu începem să ne trezim

600.02Întrebare: În principiu, apelăm la Creator nu pentru că primim lovituri la adresa egoismului nostru și suferim, ci pentru că o persoană își dorește cu adevărat să fie în calitatea dăruirii și a iubirii, dar nu reușește. Ea vrea să fie precum Creatorul și vrea să iubească pe toată lumea și nu poate. De aceea i s-a frânt inima?

Răspuns: Da, o persoană încearcă să obțină astfel de stări, dar nu poate. O inimă frântă este atunci când cineva nu poate ajunge să-și iubească aproapele și prin aceasta să-l iubească pe Creator.

Comentariu: Oamenii suferă de miliarde de ani.

Răspunsul meu: Ei suferă pentru că nu primesc ceea ce își doresc. Aceasta este suferință egoistă. Este ca un copil mic care plânge pentru că nu primește jucăria dorită. Și aici totul se termină, până când o persoană începe să se trezească și să realizeze că se poate apropia de calitatea Creatorului doar în măsura în care este asemănător cu forma Creatorului.

Iar suferințele materiale obișnuite, când o persoană nu obține ceea ce își dorește, nu duc la o întoarcere către Creator sau la cererea la care Creatorul să dea un răspuns.

KabTV “Stări Spirituale” 27.11.2022

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: