Păstrarea unității familiei

Întrebare: Are Înțelepciunea Cabala o formulă pentru o viață de familie fericită?

Răspuns: Desigur, în definitiv, Înțelepciunea Cabala ne spune despre unitatea dintre oameni și despre nivelul privat al unității în familie.

Întrebare: Vreți să spuneți că oamenii care educ[ societatea după Înțelepciunea Cabala pot înlocui psihologii? Păstrarea integrității familiei în ziua de azi este o problemă substanțială. Există dificultăți domestice în fiecare zi, viața nu este ușoară și nucleul familiei începe să se dezintegreze.

Răspuns: Familiile nu se despart din cauza problemelor zilnice ci pentru că este în interesul industriaŞilor, celor care lucrează în publicitate și alții ca aceștia. În timp ce un cuplu are nevoie de un apartament, un cuplu divorțat are nevoie de două apartamente. Economia noastră globală este interesată în a avea mai mulți consumatori și divorțul dublează numărul consumatorilor. În plus, elitele societății nu au nevoie de milioane de oameni care procreează.

Comentariu: Dar și industriaşii au familii.

Răspuns: Ei reprezintă doar 1% din populația lumii și nu au nevoie de restul. De ce ar avea ei nevoie de 7 miliarde de oameni? În ceea ce îi privește este mai bine să se reducă populația lumii chiar și fără războaie doar prin reducerea procreației. În felul acesta ar fi posibil să reducă populația lumii la jumătate în timpul unei generații.

Întrebare: Înțelepciunea Cabala știe cum să păstreze familia unită?

Răspuns: Nu este simplu. Înțelepciunea Cabala le spune oamenilor treptat cum să interacționeze corect.

Comentariu: Am auzit într-o lecție de a dumneavoastră că dacă unul dintre parteneri studiază Înțelepciunea Cabalaîn timp ce celălalt partener este departe de a studia, nu au multe șanse în a ține familia unită.

Răspuns: Cu siguranță că sunt probleme. Dacă un partener este interesat în viață de latură spirituală și celălalt este interesat de latura corporală, există neînțelegeri și conflicte, simț că au impulsuri diferite. Dar chiar și atunci nimeni nu spune că ar trebui să divorțeze. Dimpotrivă, este necesar să păstrezi familia împreună indiferent de orice problemă.

Trebuie să reușești cumva să atragi partenerul să înțeleagă asta. De exemplu, soțul are un vis, un hobby foarte serios. Dacă acționează corect și cu înțelepciune, poate să atragă partenerul în pasiunea lui, pentru că studiind Cabala, o persoană începe să descopere cu adevărat sensul vieții. Și asta, este cel puțin într-un anume fel interesant pentru toată lumea.

Încercam să facem asta prin orice mijloc. Înțeleg că azi nu este ușor. Totuși, este mai bine să păstrăm unitatea familiei, mai ales dacă există copii. În primul rând eu sunt împotrivă divorțului. În al doilea rând, ar trebui să îl facem pe partener interesat și să îl facem să înțeleagă că avem un vis, ceva de care suntem foarte interesați. Procedura corectă este să îl facem pe partener interesat de ceea ce ne pasionează, din moment ce studiind Înțelepciunea Cabala, o persoană începe să descopere adevăratul scop al vieții.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed