Patruzeci de ani de clarificări

Întrebare: Ai senzaţia că ai făcut ceva inutil pe calea spirituală?

Răspuns: Desigur! Aceasta senzatie se găsește în fiecare. Mai mult, te trezești brusc într-o sudoare teribila și să începi să te chinui sa afli de ce s-au întâmplat lucrurile în acest fel, de ce am gresit?

Vei vedea „greșelile neintenționate,” eșecurile tale, și vei da vina doar pe tine. Dar este necesar să recunosti imediat faptul că toate acestea au fost aranjate de Sus, iar acum este în curs de demonstrare faptul că adânc în interiorul tau, încă nu  ai corectat aceste stari, încă nu esti dedicat programului creației.

Trebuie sa te îndrepti spre acest lucru, și  toate acestea aparțin Creatorului, nu tie. Deci, toate greșelile și păcatele tale sunt doar neintenționate; mai degrabă, ele sunt doar descoperirea egoismului propriu.

Întrebare: Ce perioadă trebuie să treacă între aceste suferințe și înțelegerea că toate acestea vin catre noi de la sistemul de creație?

Răspuns: Există patruzeci de ani, până la corectarea completă. Ce înseamnă „patruzeci de ani”  Acesta este un ciclu în care se transfera complet toate greșelile și păcatele la caracteristica de Bina (sefirotul Bina), caracteristica de a darui complet, iar apoi veți înțelege că toate acestea nu sunt ale tale si nu sunt pentru tine.Acesta este sensul corectiei.

Întrebare: Odata cu aceasta există unele amintiri și durerea care rămâne?

Răspuns: Aceste amintiri vă vor bantui de sute de ori și în toate tipurile de combinații. Acesta este modul în care  se întâmplă lucrurile, fiind în funcție de întregul sistem de management. Trebuie să simti profund cum aceasta perceptie se consolideaza în tine. Te dojenesti cu privire la experientele avute, la prejudiciul pe care l-ai cauzat cuiva,  la perceptia gresita a altora și așa mai departe. Și acest lucru se repetă iar si iar, pentru că este necesar să fie dezrădăcinat de la sursa, să putrezească complet.

Patruzeci de ani reprezinta  urcarea la sefira Bina. Numai atunci obtinem daruirea si iubirea.Conexiunea cu Creatorul, te domina deplin; este inclus în originea ta,tot ceea ce se întâmplă nu-ti mai apartine. Începi să înțelegi că e modul in care Creatorul te învață.

Deci la acest nivel nu mai exista acele persoane pe care le-ai nedreptatit, a fost o credinta gresita , exista un sistem gresit care se afla in intregime in tine.Deci, sentimentul de „Eu” și „ei”, „Creator”, și așa mai departe era pierdut pentru tine.

Când toate acestea sunt conectate între ele în caracteristica Bina, atunci sunt corectate, dar nu înainte. Deci, te poticnesti în mod constant și confruntandu-te cu aceste lucruri, are loc o serioasa trezire. Aceasta este munca noastră, etapele naturale de dezvoltare.

Din KabTV „Secretele  Cartii Eterne” 5/6/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed