Paza intenţiei

Întrebare: Cum putem păstra dragostea care apare, uneori, între noi? Cum putem evita prăbuşirea în egoism ?

Răspuns: Nu este posibil să menţinem dragostea decât prin garanţie reciprocă. Pentru a realiza acest lucru, puteţi să organizaţii un fel de misiune.

În secolul XVI, la Padova, în Italia, a existat un mare grup cabalistic al lui Ramchal, de la care au rămas note şi jurnale de muncă spirituală. Membrii grupului au scris un program pentru ei înşişi. Să presupunem acum că, pentru câteva ore, eu susţin toată lumea, că mă gândesc la toată lumea, apoi voi şi aşa mai departe, pentru că în viaţa de zi cu zi  toată lumea trebuie să lucreze, să acorde timp familiei sale sau altor activităţi unde nu poate fi în gândurile corecte cu grupul. O persoană are nevoie să doarmă, să se odihnească, etc…Acesta este motivul pentru care este permis să se menţină în intenţia corectă, în acest fel, 24 de ore pe zi.

Noi putem să facem chiar mai mult, deoarece putem realiza un releu identic peste tot în lume, trecând de fusele orare: acum grupul din această zonă deţine intenţia, apoi următorul şi aşa mai departe. Oceanul nu este un obstacol pentru noi, toate grupurile din lume se vor îngriji în mod constant de toată lumea şi vor ridica MAN. Eu sunt gata să particp la aceasta, cu toată lumea. O vom face de aşa natură încât fiecare grup va putea fi de gardă.

Lecţia virtuală, 23.12.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: