Pe harta spirituală a lumii

Intrebare: Pentru rugaciunea corecta ne lipseste dorinta celor de mai jos?

Raspuns: Cu siguranta. Raman in contact cu toate grupurile din lume. Aceasta este o acoperire teritoriala larga, acoperind practic tot teritoriul Americii de Nord si de Sud, Rusiei, Astraliei, Noii Zeelande, Japoniei, grupurile din Europa si cele din Africa.

Trebuie sa fim in contact unii cu altii, deoarece lipsa dorintei exterioare in raport cu fiecare grup de zece s-ar limita si nu am avea posibilitatea de a avansa.

Imi propun sa fiu in contact cu toata lumea atat cat imi permite timpul. La urma urmei, nu am mai mult timp de cat au si ceilalti, dar incerc sa absorb dorintele, suferintele si neicrederile din grupuri.

Nu incerc sa intru in viata personala a cuiva. Nu aduce nimic bun. In spiritualitate, cineva poate sa simta doar starea comuna a grupului, opinia comuna si aspiratiile lui. Asta este ceea ce se graveaza in harta spirituala!

Cu toate acestea, daca nu este un grup, nu este o adunare de cel putin cateva persoane, nu sunt interesat de ei chiar daca sunt niste persoane individuale remarcabile. Nu ma includ in ei, deoarece dorinta lor nu exista in lumea spirituala.

Din congresul din Moscova, lectia 3 din 02.05.2016

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed