Pentru a-ți corecta natura interioară

708Întrebare: Ce înseamnă să-ți corectezi natura interioară?

Răspuns: Toate problemele noastre se bazează doar pe faptul că ne-am comportat incorect pe parcursul tuturor ciclurilor noastre de viață.

Evoluția noastră umană a fost vicioasă și a fost condusă de egoism, de dorința de a folosi mediul și natura pentru o plăcere momentană, ignorând orice restricții.

Acum începem să recunoaștem acest lucru ca fiind ceva rău. Treptat, vom vedea ce ar trebui să fim cu adevărat din punct de vedere al naturii. Și uitându-ne la greșelile noastre, vom începe să ne corectăm. Drept urmare, vom avea ceva de corectat – toate greșelile noastre din trecut. A trebuit să mergem pe această cale până la realizarea deplină a răului. Prin urmare, știința Cabalei a fost ascunsă în toate aceste milenii.

Aștepta să ne dăm seama în cele din urmă că ne aflăm într-un impas. Trebuie să facem ceva. Dar nu știm cum. Atunci se deschide și se oferă. Și acum, corectându-ne trecutul – tot ceea ce egoismul ne-a făcut nouă și naturii – vom învăța algoritmul naturii, forța sa superioară, Creatorul. Vom cunoaște dorințele Lui, gândurile Lui, ce vrea natura de la noi și vom începe să ne conectăm cu acest nivel, să dezvoltăm „Omul” din noi.

Omul este ceva care va crește în noi peste nivelul nostru egoist. În ebraică, omul este numit Adam, din cuvântul „Domeh” – asemănător Creatorului. Astfel, partea pe care o vom juxtapune cu natura, va crește în interiorul nostru, corectată din greșelile din trecut, va fi numită omul din noi. În ceea ce privește ziua de azi, nu suntem încă oameni. Prin urmare, se spune: „Puterea„ omului ”din el este foarte slabă și el este ca toate celelalte animale.

Întrebare: Atunci de ce suferă animalele?

Răspuns: Natura minerală, vegetală și animală suferă doar din cauza omului.

Omul, fiind cel mai complex nivel al creației include orice altceva. Și când cade, toate cad cu el și când se ridică, toate se ridică.

Începând să ne corectăm pe noi înșine, vom vedea brusc modul în care este restaurată și revigorată  natura înconjurătoare.

În fiecare an, un număr mare de specii diferite de animale și plante dispar. În adâncurile mării, se întâmplă același lucru. Și nu pentru că ardem păduri sau drenăm rezervoare de apă. Toate acestea se datorează doar stării noastre egoiste interioare. De îndată ce vom începe să o schimbăm, lumea va deveni din nou armonioasă, la toate nivelurile.

„Close-up” KabTV 19.08.2009

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: