Pentru Ca Nimeni Sa Nu Fie Uitat

Intrebare: Cum ar trebui sa ne directionam „Rugaciunea pentru cei multi” inainte de congresul din Nord astfel incat aceasta sa influenteze personal pe fiecare dintre noi si sa simtim importanta grupului si pentru lume?

Raspuns: Congresele de acest gen sunt foarte benefice. Am vazut asta si la grupurile pe care le-am vizitat ulterior. Noi trebuie sa mentinem intentia daruirii pentru toti prietenii nostri si in toata lumea. Este foarte influenta si ii avanseaza in mod semnificativ.

De fiecare data, eu descopar bucuros ca diferenta dintre grupuri se micsoreaza din ce in ce mai mult. In mod special acum pe masura ce grupul s-a deschis catre public in general, cand noi sprijinim unitatea congreselor, in mod special a work-shop-urilor, grupurile simt o mare, foarte mare schimbare. Distanta dintre noi dispare, totul devine in mod treptat un grup, si asta duce la fericire.

Congresul din Nord va incepe joia viitoare. Sper foarte mult ca prietenii nostri sa poata fi prezenti si de asemenea sper ca se vor implica. Astazi nu este simplu, deoarece exista presiuni din partea angajatorilor. Va avertizez sa nu va puneti in pericol slujba si nu plecati daca nu puteti sa va luati concediu.

Vom incerca sa transmitem in direct in mod continuu.

In ceea ce priveste pregatirea, cel mai important lucru este conexiunea. Asta inseamna o conexiune cu adevarat profunda intre toti, intre toate grupurile si toti prietenii astfel incat nici unul dintre noi sa nu fie uitat. Noi trebuie sa ne pregatim pentru o activitate mai consolidata si densa. De duminica viitoare vom dedica lectii speciale acestui lucru. Fiti alaturi de noi si totul va fi in ordine.

Din partea a 4 a  Lectiei Zilnice de Cabala 26/06/2012, “Introducere la Cartea Zohar

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: