Pentru prima oară în 6000 de ani

Întrebare: Ce putem face dacă există prieteni puternici şi foarte experimentaţi în grup care aveau obiceiul de a fi foarte activi în trecut, dar nu mai participă acum? Nu este un exemplu bun. Ar trebui doar să aşteptăm?

Răspuns: Puteţi aştepta şi puteţi, în aceeaşi măsură, să-i trimiteţi spre un alt tip de diseminare. La urma urmei, care este problema? În general, când o persoană vine în grup, ea acceptă să participe la tot. Apoi, ea începe să înţeleagă că este vorba, în realitate, de ego. „Oh, eu nu vreau.” Pot să strig: „Să spargem bariera (Machsom)!” Dar, când vine momentul de a pătrunde efectiv, de a merge spre marele public, am teamă. Aceasta înseamnă că nu avansez.

Trebuie să fie persistent. Înţeleg că asta nu depinde de o persoană şi că ea primeşte astfel de stare, dar în general, oamenii ar trebui să fie invitaţi să participe la ceea ce ştiu ei cel mai bine să facă şi unde ei pot să fie activi. Altfel, ei nu vor avansa.

Nu vă puteţi imagina posibilităţile pe care le avem astăzi. A merge să întâlniţi masele este realizarea preactică a înţelepciunii Cabala, pentru prima oară în 6000 de ani de existenţă. Suntem în ajunul etapei pentru care întreaga natură a fost creată, întreaga creaţie. Ceea ce Creatorul a făcut cu privire la întreaga Lui creaţie, este acum îndeplinit de creaţia însăşi, noi trebuie să realizăm acest lucru. Vă puteţi imagina ce ocazie este!

Dar, brusc, renunţăm şi spunem: „va trece cumva, este dificil…” Este lipsa de importanţă şi o mare deficienţă de vedere.

Din Cursul zilnic de Cabala, 25.08.2013, Întrebări şi răspunsuri cu dr. Laitman

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: