„Pierdut” la Conventie

Intrebare: Daca totul depinde de puterea gandului, atunci de ce nu pot participa la Conventie de acasa, in timp ce stau in sufrageria mea in fata ecranului calculatorului cu o cafea si o tigara?

Rspuns: Crede-ma, te inteleg foarte bine din moment ce si mie imi place sa fac asta. In orice caz, problema este daca primesc inspiratia. Trebuie sa primesc impresie de la grup. Am nevoie de o societate care este cat se poate de puternica si inalta. Am nevoie de un scop fixat, grup curajos, o echipa si o masa de oameni care sa ma influenteze si sa ma transforme in ceea ce doreste.

Pot primi aceasta impresie in timp ce stau acasa, pe canapeaua din sufragerie in fata ecranului calculatorului? Daca raspusul este da, atunci nu-i nici o problema, da-i drumul si stai acasa. Totusi, ne cunoastem natura mai bine de atat. Trebuie sa gasim un loc in care sa ne dizolvam in societate si sa primim mintea si sentimentele societatii. Sa ii lasam sa inlocuiasca tot ce imi umple inima si mintea; atunci sunt legat sa ma misc pe directia planului creatiei.

Creatorul lucreaza cu grupul si este scris „Stau intre oamenii mei”. El nu lucreaza cu mine singur. Daca devin parte a grupului, atunci in interiorul sau gasesc contactul cu Creatorul. Astfel Ii dezvalui gandul (care devine gandul meu datorita alegerii mele) pana cand incep sa inteleg si sa accept  programul Lui chiar inainte sa fie actualizat.

Baal HaSulam vorbeste despre asta in articolul sau „Esti in fata si in spatele meu”. Daca ma conectez cu Creatorul, castig oportunitatea sa planific actiunile ca si cum eu le planific si El are grija de ele. Creatorul imi da posibilitatea sa II ating gandul. Desigur, totul este ca urmare a dragostei, la fel cum copii ne controleaza pe noi, parintii lor.

Din lectia din  10/21/10, “Puterea gandului”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: