Plăcere incredibilă

284.05Comentariu: Dacă ne imaginăm că o persoană dăruiește cuiva, se bucură de asta, iar Creatorul este revelat ca urmare a acestei acțiuni, pare oarecum ciudat.

Răspunsul meu: De ce altceva avem nevoie? Creatorul se dezvăluie în voi, în noile voastre calități. Dacă dobândiți calitățile Sale de dăruire și conexiune, atunci în loc de dorințe egoiste, descoperiți dorințe altruiste de dăruire în interiorul vostru.

Întrebare: Înțeleg asta. Cabaliştii care l-au atins pe Creator scriu că aceasta este o plăcere atât de incredibilă încât, de dragul acestui lucru doar pentru o secundă, omul ar fi dispus (în sens figurat) să-şi taie mâinile şi picioarele de şapte ori pe zi.

Este posibil ca cineva care dăruiește unei alte persoane, ajută pe altcineva, să simtă cu adevărat o plăcere atât de incredibilă?

Răspuns: Evident, da. Ei ajung la asta treptat. Cu ajutorul restricției, a ecranului și a altor tehnici diferite, cabaliștii sunt capabili să se comporte în așa fel încât revelarea Creatorului să nu îi împiedice să fie conectați cu alți oameni și în același timp, să primească totul și să îl dea altora.

KabTV “Studiul celor Zece Sefirot (TES)” 10/30/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: