Poate fi pierdut un punct din inima?

Intrebare: Poate sa fie pierdut un punct din inima? Pot sa-l mai simt din nou dupa aceea? Am studiat Cabala cateva luni. In mod cert am simtit schimbari si simt putina Lumina, pe care nu am simtit-o niciodata inainte. Viziunea mea s-a schimbat, simt mai multa siguranta si in mod cert am simtit perfectiunea naturii. Dorinta mea arzatoare pentru spiritualitate mi-a schimbat relatia mea cu tot.

Dar aceasta stare mentala minunata a durat doar cateva zile si acum mi se pare ca a disparut. Continui sa citesc si sa ascult, dar mi se pare cu atat mai greu cu cat imi doresc mai mult. Ce pot sa fac? Sunt speriat si simt ca punctul din inima s-a pierdut. Pot sa-l obtin din nou?

Raspuns: Tu treci prin stadiile obisnuite ale dezvoltarii tale. Ti s-au aratat senzatii spirituale minimale, iar acum trebuie ca tu sa le obtii singur, prin conexiunea cu ceilalti ca tine, care aspira si ei la acelasi scop.

Intrebare: In articolul „Cum se naste viata spirituala”, se spune: „Ti-am restrictionat dorintele fiindca nu am fost in stare sa le satisfac”- Asta inseamna ca ne ajutam unul altuia sa facem restrictia? Sau numai unul din noi doi poate face munca?

Raspuns: Fiecare om face asta in interiorul sau.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: