Poate gȃndul schimba realitatea?

420.06La știri (Daily Mail) „Un bărbat paralizat din Australia a devenit prima persoană care a trimis un mesaj pe Twitter prin gândire directă, datorită unui implant cerebral mic de mărimea unei agrafe.

„Philip O’Keefe, 62 de ani, care suferă de scleroză laterală amiotrofică (ALS), care l-a lăsat în imposibilitatea de a-și mișca membrele superioare, a scris pe Twitter: „Nu este nevoie de apăsări de taste sau voci”. Am creat acest tweet doar prin gând”. #helloworldbci

„El a fost diagnosticat cu ALS, o formă de boală neuronală motorie, în 2015 și și-a îndreptat cu succes gândul direct către text folosind interfața computerului cerebral Stentrode (BCI) pe 23 decembrie…

„‘Speranța mea este că pregătesc calea ca oamenii să dialogheze prin gânduri’, a fost declarația sa de încheiere”.

Comentariul meu:  Gândul este material.

Întrebare: Când spuneţi că gândul este material, ce vreţi să spuneţi prin asta?

Răspuns: Că influențăm lumea cu el. Adică, o persoană poate învăța să influențeze un dispozitiv extern – electric, electronic, chiar mecanic sau altul – și să-l pună în acțiune după bunul plac.

Întrebare: Acestea sunt acțiuni mecanice. Ne putem conecta mental sau putem transmite mental: „Te iubesc”?

Răspuns: Poți. Dar acest lucru necesită și o pregătire foarte serioasă.

Întrebare: Trebuie să fac exerciții?

Răspuns: Acestea sunt exerciții cabaliste când o persoană începe să lucreze asupra sa, asupra dorințelor și gândurilor sale până când începe să se unească cu ceilalți în aceste gânduri, dorințe, intenții și scopuri. Atunci oamenii se simt perfect unul pe altul și nu au nevoie de niciun cuvânt sau de nicio comunicare externă pentru asta. Ei pot fi la distanță – literalmente ca cele două capete ale Pământului – și se pot simți aproape și ca și cum ar vorbi unul cu celălalt.

Întrebare: Trebuie să existe o anumită puritate a gândirii aici?

Răspuns: Evident! Numai dacă ȋntreaga lume vrea să comunice între ei doar din iubire.

Întrebare: Putem străpunge spațiul doar cu intenția iubirii?

Răspuns: Numai prin asta!

Întrebare: Poate o mamă să își simtă copilul care se află la o mie de kilometri distanță? Gemenii se simt adesea unul pe celălalt? Sunt multe exemple. Toatea acestea se bazează pe asta?

Răspuns: Da, desigur.

Întrebare: Viitorul omenirii se bazează pe conexiunea mentală unul cu celălalt?

Răspuns: Cred că vom avea o astfel de tehnologie pentru dezvoltarea internă a unei persoane și capacitatea de a se conecta la niște dispozitive sau instrumente externe astfel încât să nu avem nicio problemă de interacțiune între oameni și mașini. Și le vom controla cu puterea gândirii. Aceasta este de asemenea, materială ca toate celelalte forțe.

Întrebare: De ce nu ne este dat acum să înțelegem asta?

Răspuns: Așa cum nu ni s-a dat electricitate, raze X și chimie, nimic nu ni s-a dat. Se dezvăluie treptat, în măsura în care le putem face față oarecum. Vedeți astăzi modul ȋn care relațiile proaste, armele, amenințările și toate acestea depășesc relațiile umane interioare corecte!

Întrebare: Aici, dimpotrivă – nu este timp de gândire. Poate un gând să pătrundă doar dintr-o poziție de iubire?

Răspuns: Da.

Comentariu: Cu timpul vom ajunge la asta!

Răspunsul meu: Nu există probleme din partea naturii; ea ar vrea să ne dezvăluie totul. Problema este de partea noastră. Natura ne dezvăluie maximul pe care îl putem suporta pentru a nu ne distruge.

Întrebare: Deci încearcă să se protejeze pentru că știe că vom începe să gândim în termeni de distrugere și nu de iubire?

Răspuns: Cu siguranță! Desigur! Dacă o astfel de armă ar apărea prin puterea gândirii?! Atunci tu și cu mine am sta mâine pe un glob gol – păsări, liniște… și numai noi. O persoană este foarte periculoasă. Nu există rău mai mare în natură decât omul.

Întrebare: Dar vom ajunge acolo oricum? Ne va ghida natura?

Răspuns: Natura nu ne va distruge. Ne va învăța în continuare. Dar învățarea va fi lungă și poate dureroasă.

Din KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 12/30/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed