Poliția israeliană nu se simte protejată

547.05Întrebare: Există o problemă foarte mare în Israel: un număr mare de ofițeri de poliție demisionează. Pe vremuri era o onoare să devii polițist. Astăzi, demisiile vin una după alta. Li se dau din ce în ce mai multe sarcini, din ce în ce mai multă responsabilitate. Salariul este însă foarte mic, sub medie.

Sunt acuzați de abuz de autoritate din ce în ce mai des, chiar sunt judecați pentru asta. Când un luptător al Poliției de Frontieră Israel (MAGAV) care neutralizează un terorist este forțat să depună mărturie în calitate de suspect, desigur, are sentimentul că țara l-a trădat, că este mai bine să-și găsească un alt loc de muncă și să câștige mai mult.

Vă rog să-mi spuneți care ar trebui să fie acțiunile noastre față de cei care ne protejează, faţă de poliție?

Răspuns: Chiar mă simt inconfortabil vorbind despre asta. Cum este posibil ca polițiștii să ajungă atât de puțini și să fie atât de puțin protejați?! Trebuie să-i protejăm cu toţii, întreaga țară și să-i plătim mai mult decât în ​​orice altă slujbă pentru că se ocupă de revolte, de crime în fiecare zi, în fiecare minut.

Când am fost în Elveția acum vreo 15 ani, am vorbit cu un polițist de acolo. Un polițist începător de rând primește 8.000 de euro pe lună. Nu este ușor să obții un loc de muncă acolo și nu este ușor să lucrezi acolo. Totuși, ce este special la Elveția?!

Întrebare: Exact. Pe cine salvezi cu adevărat acolo? Și iată că ești mereu pe muchie de cuţit. Înseamnă că, în general, aceste două puncte, și probabil că sunt chiar mai multe: respectul din partea guvernului și faptul că sunt angajați în lucrări importante și sunt întotdeauna protejați, ar trebui să fie prezente?

Răspuns: Desigur, societatea ar trebui să-i protejeze.

Întrebare: Faptul că primesc foarte puțini bani este și un sentiment că au fost abandonați?

Răspuns: Desigur. Ar trebui să le creștem salariul. Revizuiți legile privind rezistența ofițerilor de poliție, păstrarea armelor și așa mai departe. Oferă-le puțin mai multă libertate în mâinile lor. Consolidați-i și recrutați un număr normal de polițiști. Atunci totul va fi diferit.

Ar trebui să simtă că oamenii sunt în spatele lor. Și oamenii ar trebui să simtă că sunt protejaţi.

KabTs “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 7/11/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: