Porniți comutatorul înainte să fie prea târziu!

Întrebare: Acum, când am început să operăm ca un grup global, colectiv, se schimbă munca grupurilor locale?
Răspuns: Trebuie să ne judecăm sever și să calculăm lucrurile în cel mai serios și clar mod. Trebuie să învățăm conform cu Providența superioară, acțiunile Creatorului în lume, în ce măsură are lumea nevoie de corecție și cât de departe suntem încă de a o împlini prin participare la asta, prin a fi gata să devenim puntea, trecătoarea, adaptorul, prin care această corecție să aibă loc. Asta ar trebui să ne trezească, să ne dea responsabilitate și să ne facă să înțelegem în cel mai serios mod rolul nostru.

Nu este acceptatbil să ne luăm în calcul numai pe noi înșine și să ne iluzionăm că ne este bine și că putem aștepta. Evalurea este foarte serioasă și chiar alarmantă. Este ca atenționarea lui BaaL HaSulam înainte de Holocaust. Dacă oamenii din Israel (toți cei care se numesc YasharEl, care merg direct către Creator), nu îndeplinesc condițiile necesare, provoacă o creștere a forțelor externe și conduc la victoria asupra forțelor interne.

Atunci apar mari probleme. Forța rea, mortală, distructivă, pe care o facem de fapt să apară, începe să conducă în lume. De aceea, fiecare individ trebuie să trateze grupul foarte serios și cu mare responsabilitate: fiecare persoană în relație cu grupul, fiecare grup în relație cu alte grupuri către un grup global și către lume, către întreaga lume.

Suntem deja în această stare, în acest timp care este cel mai critic pentru toată istoria umanității și noi vom determina cum vom avansa: prin Lumina sau prin suferință.

Din prima parte a lecției zilnice de Cabala 4/24/12, Scrierile lui  Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: