Porniți lumina din univers

În măsura în care suntem conectați în grupul de zece, vom începe să simțim nevoia de a adăuga din ce în ce mai multe grupuri de zece la noi și de a extinde granițele unității noastre, deoarece numai în această formă ne putem apropia din ce în ce mai mult de Creator.

Revelația Creatorului are loc atât în ​​moduri cantitative, cât și calitative. Forța revelației depinde de cât de mult ne putem extinde Kli-ul adăugând noi grupuri de zece, adică Partzufim. În același timp, calitatea revelației crește deoarece există entitatea principală, principalul Kli, in care sunt îmbrăcate cele suplimentare, adăugând armonici tonului principal.

Cele mai răsunătoare combinații, cele mai subtile parfumuri, toată frumusețea cercetarii, se realizează prin adăugarea de grupuri de zece suplimentare. Drept urmare, începem să simțim spiritualitatea. Așa cum în lumea noastră există ceva simplu, cum ar fi o baza fără de care nu poate exista nimic, dar toată frumusețea se realizează prin adăugari, condimente, care în sine nu par atât de importante și fundamentale, dar dau tot gustul, aroma și culoarea.

Aceasta nu este o simplă adăugare, deoarece lumea spirituală nu există în coordonate tridimensionale – nu are deloc axe, dar este ca o sferă. Prin urmare, trezind o celulă, aprindem și însuflețim întreaga creație. Atunci vom vedea că toate spațiile infinite ale universului, toate galaxiile sunt zero, pentru că vom intra în dimensiuni complet diferite.

Din prima parte a lecției zilnice de Kabbalah 9/9/20, „Munca in credința deasupra rațiunii”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed