Poruncile materiale si corectia lumii

Intrebare: Cum putem realiza o conectare corecta dintre noi? Este nevoie sa efectuam actiuni pur spirituale?

Raspuns: Nu, noi trebuie sa efectuam diferite actiuni indreptate asupra conectarii din aceasta lume: in grup si in miscare. Trebuie sa prezentam lumea dintr-o noua perspectiva in educarea copiilor si adultilor, in felul in care oamenii relationeaza unii cu altii si sa aratam ca toate relatiile noastre trebuie sa serveasca scopului spiritual: revelarea Creatorului in noi.

Toate aceste actiuni sunt numite porunci si noi trebuie sa le ducem la bun sfarsit, astfel incat sa corectam dorinta noastra egoista pana in momentul in care Creatorul ne devine noua revelat in totalitate. Dorintele sparte, toate sentimentele de ura reciproca dintre noi, sunt numite anti-porunci sau anti-Creator. Transformand ura in iubire, eu execut poruncile, adica actiunile care ne tin impreuna. Eu percep formele conectarii revelate care demonstreaza cum fiecare dorinta trebuie sa se conecteze cu ceilalti asemeni imaginii Creatorului.

Adica,  Creatorul este conectarea corecta dintre noi! Noi Il percepem ca fiind corect, o retea care ne uneste si ne incorporeaza in acest sistem. Astfel denumim Creatorul si eu trebuie sa ajung la aceasta stare. Pentru aceasta, El este numit Bo-re(vino si vezi).

Aceasta include de asemenea actiunile fizice: munca in grup, intrunirile prietenilor, congresele si studiul comun. Insa, aceste actiuni externe trebuie sa fie suplimentate prin munca interioara, adevarata conectare interioara (corectiile sufletului) deoarece Creatorul cere corectarea inimii.

Aceste actiuni sunt numite porunci materiale, desi nu sunt efectuate fizic cu mainile sau picioarele. Acestea sunt actiunile spirituale pe care le efectuez doar prin faptul ca am Lumina care Reformeaza. Eu nu fac asta de unul singur! Impreuna, noi cei trei – eu, grupul si Creatorul – efectuam diferite transformari. Doar impreuna! Nici o singura conectare nu poate fi efectuata de un singur element; toate trei tebuie sa fie prezente.

Din partea Lectia zilnica de Cabala 17.10.2010, Invatatura Cabalei si esenta sa

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: