Posesorul unei metode corecte

Întrebare: Cum putem explica agenţiilor de servicii sociale cu care lucrăm că, pentru a atribui metoda integrală, nimic nu funcţionează pentru ei, fără noi ? Este posibil, de exemplu, să le spunem că avem caracteristici sau cunoştinţe particulare ?

Răspuns: Nu aveţi caracteristici unice. Aţi fost creaţi şi sunteţi într-un colectiv prin care sunteţi conduşi de suma integrală de cunoştinţe, de forţă, de emoţie. Există numeroase articole psihologice despre acest subiect, nu este vorba despre misticism sau religie. Deci, posedaţi aceste caracteristici. Fără colectiv, nu sunteţi nimic pe cont propriu. Dacă ei nu au un colectiv ca acesta, atunci ei, de asemenea, nu sunt nimic.

Nu este important cum vorbiţi cu ei sau pe ce vă bazaţi cuvintele. Totul depinde numai de asta: cum vor primi căldura interioară de la voi. Dacă această dorinţă începe să înmugurească în ei, dacă ei se pot asculta reciproc, dacă pot să vorbească unii cu alţii şi să plângă unii cu alţii în cercul lor, atunci puteţi lucra liniştiţi cu ei şi atunci, ei vor înţelege că sunteţi posesorul unei metode corecte.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: