Poveste de iubire

Întrebare: Joaca de a demonstra iubirea este o metodă efectivă numai într-un grup de Cabalişti sau poate fi folosită în orice grup care lucrează împreună, ori în familie sau oriunde altundeva?

Răspuns: Nu ştiu ce se face în orice grup de lucru. Într-un grup de Cabalişti, este necesar să se joace această demonstrare a iubirii pentru ca noi să atragem Lumina Înconjurătoare. Folosim metoda inducţiei aici, pentru că lucrăm cu forţele cele mai puternice din natură.

Atunci când intenţionat mă forţez să mă comport cu iubire faţă de prieteni şi ei fac acelaşi lucru pentru mine, atragem asupra noastră forţa superioară a naturii, iar această forţă începe să construiască acest tip de atitudine şi interacţionează cu noi.

Dacă vrem să fim buni unul cu altul, atunci trebuie să acţionăm ca şi cum am fi buni, chiar şi atunci când înţelegem perfect de bine că, în realitate, nu suntem deloc aşa. Dar ştim, de asemenea, că atunci când facem asta, Lumina superioară ne corectează.

Întrebare: De aceea, de exemplu, atunci când dau un cadou unui prieten, trebuie să spun tuturor despre asta, să nu ascund acest lucru?

Răspuns: Desigur. Trebuie să le spui tuturor. Dai dovadă de un exemplu pozitiv şi îţi publici iubirea lumii.

Trebuie să faci cadouri şi la fel să facă şi ceilalți. De aceea, atunci când dăm ceva, trebuie să spunem tuturor despre acest lucru! Nu este necesară nicio falsă modestie! Toate acestea oricum sunt minciuni! Nu te duc nicăieri. Lasă să fie opusul. Lasă oamenii să vorbească de ce feluri de cadouri doresc să îşi dea unul altuia.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 1106.2017

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: