Predicţiile Cabaliste

Întrebare: Cum pot să mă refer la predicţiile Cabaliştilor care spun că în curând nu vor mai fi bani sau locuri de muncă? Se poate ca situaţia să continue încă sute de ani?

Răspuns: Te asigur că această situaţie nu va dura sute de ani. Desigur, nu vom aboli munca, plata şi toate relaţiile umane. Vorbim doar despre modul în care ne conduce natura ca să înţelegem ce ni se întâmplă.

Atunci când am spus tuturor, anul trecut, să îl sprijine pe Donald Trump, am apărut peste tot şi am spus că această persoană poate salva America şi să facă ca lumea să avanseze într-o direcţie bună, iar toată lumea mi-a scris: „De unde ai luat asta?! Nu are nicio şansă! Un Cabalist trebuie să spună tuturor legat de viitor, atunci când încrederea în tine slăbeşte.

Nu spun asta pentru că sunt un profet, ci pentru că înţeleg trend-ul general al dezvoltării lumii şi văd că Trump este mai aproape de acest trend. Am spus doar că abordarea lui a fost în acord cu natura şi că el ne va duce pe calea Ahişena, într-un mod bun.

Este necesar să înţelegem direcţia generală a dezvoltării umane. Este necesar să ştim să explicăm asta oamenilor, pentru că afectează pe toată lumea, iar munca spirituală afectează doar pe aceia care au un punct în inimă, aceia care trebuie să găsească menirea vieţii. Deci, ne ocupăm de aceşti oameni separaţi şi personal.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 18.12.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: