Pregătirea internă pentru congres

Întrebare: Ce este pregătirea internă pentru congres?
Răspuns: Pregătirea internă este respectul pentru proprietatea dăruirii ca forță, propritetate, valoare, care este deasupra a tot. Pe baza unei asemenea pregătiri, poți continua apoi să treci prin diferite stări individuale, acțiuni și scopuri, pentru a obține scopul comun și a realiza proprietatea dăruirii în materia noastră, a dorinței de a primi plăcere.

Vă cer tuturor să trimiteți sugestiile voastre de cum să facem congresul din Brazilia. Le vom discuta în timpul lecțiilor, iar în acest fel vom învăța din acțiunile noastre comune și ne vom pregăti dorința comună. În alte cuvinte, congresul se va realiza pe ceea ce pregătim împreună.

Toată lumea trebuie să se pregătească, oriunde se află în lume. Nu se poate ca cineva care se întoarce de la muncă, își îndeplinește toate sarcinile în casă, iar când are un pic de timp liber, își aduce aminte deoadată că există un congres, dă drumul la transmisie și începe să se uite.

Nimic nu va ieși din asta. Omul trebuie să se pregătească în avans, să anticipeze și să plănuiască ce va face împreună cu noi și cum va avansa datorită acestor acțiuni. Acțiunea însăși nu valorează nimic: totul depinde de pregătire.

Din partea a doua a Lecției zilnice de Cabala 4/9/2012, “Întrebări și răspunsuri privin Congresul din Brazilia”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: