Pregatirea pentru o Cadere

Intrebare: Cum ne pregatim pentru o cadere, in timpul urcarii?

Raspuns: Niciodata sa nu anticipam o cadere in timpul unei ascensiuni! Trebuie sa privesc fiecare ascensiune ca pe corectare finala a sufletului meu. Cum pot oare sa daruiesc, daca astept o iminenta cadere?

Trebuie sa fiu pozitiv in legatura cu viitorul. Asta se numeste pregatire pentru cadere. Fac maximul din ceea ce pot si astept ca rezultat, corectia completa, cu credinta ca de acum inainte nimic rau nu mi se mai poate intampla in viata mea. Ma agat complet de Cel care este bun si face bine: Creatorul . Fiecare stare spirituala necesita o angajare absoluta a sufletului; trebuie sa te gandesti numai la daruire, si la nimic altceva.

Acum voi creste si, indiferent de ce va urma dupa aceea ca o cadere, ea va veni ca o ascensiune pentru mine. Asta gandeste o persoana in timp ce este in urcare: Nu imi este frica de nimic, lasa sa apara ingerul mortii, il voi da deoparte! Nu conteaza in ce stare sunt, o voi folosi ca o trambulina pentru a urca mai departe!

Asta inseamna ca noi toti, dupa Congresul din Noiembrie, vom tranzita la o stare de ascensiune continua! Nu mai exista caderi! Fiecare cadere spirituala pe care o experimentam, trebuie transformata intr-o ascensiune, prin intentie.

Chiar atunci cand simt ca eu cad, aceasta imi permite sa realizez ca inca nu am atins varful scarii, dar prin intentie sunt deja in Lumea Infinitului. Las golul sa se manifeste in dorintele mele de primire, sunt gata sa ma ridic deasupra lui. Pe de o parte, cobor reveland raul meu si, pe de alta, ma ridic imediat prin intentia de daruire.

Vrem sa experimentam un asemena progres continuu dupa Congres,  astfel incat orice damburi si hopuri vor fi pe drum, cu totii le vom percepe ca ascensiune.

Din partea a doua a Lectiei zilnice de Cabala, 6.09.10, Shamati, Art. 42

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed