Prieteni, nu tineti linia!

Intrebare: Daca natiunea Israel s-a unit in garantie reciproca, unde este garantia ca ar fi capabila sa obtina pace si siguranta?

Raspuns: Aceasta este legea naturii. Natura ne confrunta cu o problema, iar noi oamenii, vom continua sa cadem in toate modurile daca nu ne conformam acesteia. Trebuie sa dobandim compatibilitatea si sa devenim similari in proprietatile noastre cu natura.  Atunci cand nu ne adaptam la ea, vom face o mare greseala.

Acest lucru este in mod special adevarat pentru Natiunea lui Israel pentru ca ea are aceasta metoda de corectie. Cand nu o urmeaza, ii opreste pe toti cei care se afla in spatele sau.

Imaginati-va ca exista o linie de sapte miliarde de oameni in spatele vostru si voi sunteti primul din linie. Rezistati; nu vreti sa mergeti. Toti oamenii va imping din spate si nu ii lasati sa treaca. Aceasta este starea in care se afla natiunea lui Israel.

In acest fel, noi actionam impotriva naturii. Programul comun al naturii opreaza prin toata evolutia din primul moment in care universul a aparut, de la Big Bang (chiar lumea Infinitatii) pana astazi, incercand sa aduca totul la echilibru. Natura nu tolereaza lipsa de echilibru, si acolo apare imediat o presiune care intentioneaza sa compenseze asta. Chiar si Aristotel a spus: “Natura are oroare de vid.”

De aceea trebuie sa avem grija de natura. Daca facem asta, nu vor exista influiente negative asupra noastra de oriunde. Atunci cand ne ducem la bun sfarsit misiunea, pacea va guverna in toata lumea.

Din Lectia Zilnica de Cabala 9/2/2011, Articolul lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: