Principalul lucru în munca spirituală

544Întrebare: Cum pot fi anulate calitățile celor drepţi în munca interioară? În exterior, mă pot arăta că nu sunt nimeni în grupul de zece, dar în interior calitatea unei persoane drepte va sta în mine. Cum lucrezi corect cu asta?

Răspuns: În acțiunile tale față de prietenii tăi, trebuie să te plasezi sub ei, astfel încât acest lucru să devină treptat parte a caracterului tău. Este imperativ. Atunci vei primi mai mult.

Întrebare: Dar dacă toată lumea din exterior și din interior se consideră un „călcâi”, adică cel mai de jos, pe cine ar trebui să iei drept exemplu atunci când ai nevoie de încrederea prietenilor tăi în adevărul lor interior?

Răspuns: Există Creatorul deasupra tuturor dintre voi. El va ridica sau coborî pe oricine este nevoie, va da un exemplu grupului cumva și așa mai departe. Îți vei schimba diferitele stări tot timpul. Principalul lucru este să vă asigurați că toată lumea se simte ca un călcâi.

Întrebare: Cum poți simți mai clar care dintre prietenii tăi este zero sau unu?

Răspuns: Nu este important să simți asta. Nu ar trebui să vezi că prietenul ăsta este mai rău și că unul este mai bun. Acesta s-a anulat complet și acela încă nu. Nu îi testați. Principalul lucru este să-i împingi înainte, să ai grijă de ei și să te lași să fii ultimul.

Din Lecția zilnică de Cabala 26.1.24, „Pregătirea pentru convenția „Viața în grupul de zece””

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: