Principiile de bază pentru a avea succes de-a lungul căii spirituale

Întrebare: Cum pot fi asistat de un profesor care este un Cabalist? Poti să ne dai câteva principii de bază ale modului în care putem folosi un astfel de cadou al forței superioare?

Răspuns: În cazul în care un profesor va sfătuiește ceva, ar trebui să încercați să indepliniti sfatul. Sfatul meu cel mai important este sa participati la lecția de dimineață pe care o dau zi de zi.

Al doilea sfat al meu este sa vă găsiti un grup de zece, de preferință un grup fizic, nu unul virtual și să încercati să fiti în contact cu el, pentru a studia împreună și a face tot ceea ce facem într-un grup de zece.

În plus, în cazul în care există o convenție in apropierea ta, ar trebui să faci tot ce-ti este în putere să asisti și, desigur, să te angajezi în diseminare cat de mult iti permite timpul.

Pe scurt, cel mai important lucru este lecția de dimineață, apoi lucrul în grupul de zece, diseminarea și participarea la convenții. Nu trebuie să faci nimic mai mult.

Din Lectia Cabala în Limba Rusă 8/7/16

 

One Comment

  1. Buna seara,
    Va rog sa-mi scuzati intruziunea, dar doresc foarte mult sa invat si sa studiez aramaica. Si pe aceasta cale ma adresez dumneavoastra cu rugamintea sa ma indrumati catre o persoana vorbitoare de aramaica sau grup de studiu. Precizez ca sunt din Bucuresti am 50 ani si in cautarile mele spirituale am dat de siteul dumneavoastra care ma impresionat profund, recunoscand in Prefata la Cartea Zohar sfaturi si crezuri cu care eu traiesc deja.
    Cu deosebit respect,
    Alexandru Catalin Ciprian

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed