Principiile învățării eficiente

Observație: Există mai multe principii ale predării eficiente.

În primul rând, este nevoie de timp pentru a înțelege practica unei noi abilități sau meserii. Se spune că este nevoie de cel puțin 10 ani pentru a deveni specialist.

Comentariul meu: Da. Este și mai lung în Cabala. Cunoașterea nu poate fi dobândită fără efort.

Observație: În al doilea rând, aveți nevoie de acces constant la cei mai buni profesori.

Comentariul meu: Pentru aceasta avem în schimb sursele noastre. De la moartea marelui meu profesor Rabash, nu văd cine îl poate înlocui. Este imposibil. El a fost ultimul dintre mohicani și acum ne îndreptăm spre o corectare completă conform metodei sale.

Observație: Am vrut să spun că astăzi, datorită internetului, poți învăța de la cei mai buni profesori.

Comentariul meu: Nu acesta este scopul. Pur și simplu nu există profesori la nivelul lui Rabash în lume.

Observație: Un alt principiu important este asimilarea vizuală a informațiilor. Ei spun că 50-90% din resursele creierului utilizează percepția vizuală. Dar rareori folosiți instrumente precum prezentări sau chiar planuri în cursuri.

Comentariul meu: Ideea este că stările spirituale nu pot fi reprezentate grafic. Prin urmare, ele nu sunt aproape niciodată folosite în Cabala.

A fost o perioadă în care mulți studenți noi au venit la mine și, literalmente, în fiecare lecție am desenat, schițat și descris pentru ei. Dar au avansat și nu au nevoie de aceste schite astăzi. Le percep intern, speculativ.

Din emisiunea KabTV „Abilitățile de management”, 24.06.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed