Prinde Pokemonul, atinge Creatorul

In Stiri (Pravda.ru) “Pentru mine, o experienta foarte interesanta este Pokemon Go. Pana recent, a fost o perioada de imersiune in lumea virtuala, dar acum se misca catre o dorinta de a intra in lumea reala. Iar acest Pokemon Go – este despre a dori un dialog real, cu actiuni reale, intalnirile fiind un mod de a atrage atentia, fiind o forma de a spune ca nu am facut ceva doar ca un Avatar, ci ca sunt un om si doresc sa fiu vazut, doresc sa interactionez cu altii, chiar si intr-o maniera atat de ciudata.

“Oamenii, de asemenea, nu au suficiente emotii pozitive si anumite scopuri sau obiective in viata.”

Comentariul meu: O persoana se joaca tot timpul, din moment ce este in cautarea scopului vietii si a realizarii individuale. Nu sunt impotriva jocului Pokemon, deoarece tot ce apare in lumea noastra ne conduce in final spre conexiune.

Intrebare: Poate o persoana sa-si gaseasca sensul vietii print-un joc ?

Raspuns: Evident ! Intreaga Intelepciune Cabala este un joc. Este scris cum Creatorul se joaca cu Leviantul, asadar si noi ne jucam unii cu altii. Un  joc este o activitate in care imi imaginez o stare in care nu ma gasesc inca, precum in teatru. Ne adunam impreuna si incepem sa stimulam starile spirituale care se descopera in mod special in conexiunea dintre noi. Chiar daca nu am atins inca acea conexiune, ne imaginam cum ar putea fi, cum ar arata o societate viitoare in care cu totii sunt conectati si sa incepem sa simtim startul starilor spirituale. In felul acesta atragem o energie unica spre noi, care ne impinge fizic inainte.

Intrebare: Suntem copii ?

Raspuns: Cu siguranta ! Daca realizam ca suntem copii, realizam si ca suntem precum copiii care mai au mult pana sa ajunga adulti. Crestem gradual cand intram in joc, deoarece in viata viitoare un nivel superioar ne asteapta, o viata foarte buna si calda, in care nu doar jucam un joc, ci un adevarat Pokemon.

Asta se datoreaza faptului ca vanarea de Pokemoni este de fapt vanarea pentru a descoperi Creatorul ! Asta este in esenta si ceea in ce ne agreneaza Intelpciunea Cabalei. Prin noi si prin conexiunea dintre noi, ne directionam constant catre o mai mare revelare a Creatorului. Urmarim asta pana atingem o stare in care Creatorul se reveleaza din ce in ce mai mult. Acestea sunt cele 125 de nivele de atingere si de descoperire a unei stari nelimitate de perfectiune ; aceasta nefiind o urmarire a unei imagini fantomatice. Mai degraba, este o stare care ne schimba viata si care ne duce intr-o alta dimensiune.

Intrebare: Ce ne mana in acest joc ?

Raspuns: Cand o persoana se directioneaza spre conexiunea interioara dintre ea si ceilalti, isi schimba toate simturile in felul acesta. Intram intr-o alta realitate mai mult si mai mult. Este posibil sa comparam asta prin alergatul prin parc cautand ceva.

Comentariu: In ciuda a tot ce spune, aceasta este o o noua etapa a umanitatii.

Raspuns: Fara nici un dubiu ! Fenomene variate din lumea noastra mereu ne ofera o anumita avansare. Dar hai sa ne directionam totusi catre adevarata cautare !

.Din emisiunea de pe Kab TV “Stiri cu Michael Laitman” din 21.07.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: