Priviți măreția misiunii noastre cu teamă

Întrebare: Se poate să ne lipsească teama cu privire la măreția rolului nostru, a misiunii noastre, atunci când ieșim să diseminăm oamenilor?

Răspuns: Este imposibil să cerem acest sentiment de teamă unei persoane, dacă ea nu vede imaginea de ansamblu. Cum, de exemplu, un copil mic poate să știe cât este de important pentru părinții săi? El acționează în jur, dar nu are sentimentul de importanță de sine, de importanță a rolului său, a faptului că el există. Dacă ar putea să înțeleagă cât este de important pentru părinții săi, pentru cei din jurul lui, ar putea acționa în mod diferit.

Este același lucru cu noi: Cum știm că suntem infinit de prețioși Creatorului? Auzim că se vorbește despre asta, dar nu înțelegem și nu percepem destul pentru ca să putem începe să acționăm diferit.

Întrebare: Cum putem să ne dezvoltăm pentru ca aderarea la obiectiv și marea responsabilitate pe care o avem să ne atingă astfel că nu vom lăsa oamenii, până când nu îi vom aduce acolo unde ar trebui să fie?

Răspuns: Este suficient să faceți ce aveți de făcut de fiecare dată și totul va merge progresiv. Nu vă neliniștiți, lăsați un pic de muncă pentru profesor, grup, Creator. Nu luați întreaga creație pe umerii voștri.

Din prima parte a Lecției zilnice de Cabala, 04.05.2014, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: