Probleme rasiale exacerbate in timpul mandatului lui Obama

În Știri (inosmi.ru) „Rasismul, așa cum s-a subliniat în mai multe articole și cărți – este păcat original al SUA. Acest păcat originar a evoluat pe parcursul mai multor secole, mai întâi sub formă de sclavie, apoi sub forma unor legi de segregare și apoi ca diferențe socio-economice, care au creat diferențele de clasă.

„Mulți au sperat că după ce Barack Obama, el însuși pe jumătate din Kenya, va deveni președinte, relațiile inter-rasiale vor fi mai bune. În ciuda acestui fapt, el a proclamat în 2004 că „Nu există o America neagra și o America alba, ci doar Statele Unite și americanii”. In schimb, tot mai mulți oameni cred că relația dintre grupurile de populație se înrăutățește. În anul 2008, 30% dintre americani au spus că relația dintre americanii albi si americanii negri sunt proaste sau foarte proaste, potrivit unui sondaj de opinie realizat de Gallup. Cel mai recent sondaj realizat în luna iunie a acestui an [2016], spune că cifra a crescut la 53%. … Negrii americani văd că acestia sunt încă tratati în mod diferit, în special de către poliție … .. El va fi amintit ca primul Președinte SUA afro-american și că diferențele dintre negri și albi în timpul mandatului sau s-au adancit”.

Comentariul meu: Eu văd două motive pentru care această problemă a devenit mai severă. Una dintre ele este egoismul în creștere, care nu este doar în creștere, ci devine integral. Asa ca, a devenit imposibil de neutralizat cu ajutorul educației obisnuite, ci numai prin educație integrală. Acesta este al doilea motiv. Lumea a devenit integrala, deci este necesar să se arate tuturor oamenilor diferiti ca numai conectarea și unitatea într-un cerc poate corecta toate defectele societății. Noi trebuie să-i învatam pe oameni sa-si rezolve toate problemele în mod special in forma unui cerc, deoarece, în acest caz, ei le vor rezolva cu ajutorul forței superioare care se găsește în unitate.

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: