Proprietatea de a tăia egoismul

592.03Întrebare: Ce înseamnă șarpele în dezvoltarea noastră spirituală?

Răspuns: Șarpele este personificarea întregii noastre puteri, care poate fi ori elixirul vieții sau otrava morții. După cum este scris: „Am creat răul împotriva ta”.

Adică, răul unei persoane nu este în el, ci împotriva lui. Noi doar credem că este în noi. De îndată ce începi să vezi că este în afara ta, și te poți uita la el din exterior în această măsură, poți începe să-l corectezi. Nu este dificil pentru tine.

Întrebare: De ce se folosește venin de șarpe pentru tratament?

Răspuns: Pentru că reprezintă concentrarea completă a opușilor față de Creator. Adică, folosiți această putere fie pentru bine, fie pentru rău. De la sine, este neutră.

Este doar o forță, la fel ca o sabie care taie capetele pentru că sunt capete egoiste, trebuie să fie tăiate! Astfel, în multe dintre acțiunile noastre, cel mai important lucru este acțiunea cuțitului. Vedem cât de necesar este în toate creațiile noastre. Tăietorul din mașină este același cuțit.

Cu alte cuvinte, proprietatea de tăiere, atunci când analizați și separați, este primordială. Totul începe cu ea. Prin urmare, mai întâi, sabia tăie capetele și apoi, cu ajutorul ei, partea din spate restabilește o atitudine complet diferită față de viață.

Din emisiunea de pe KabTV„Puterea cărții Zohar” # 5

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: