Protectia fata de toate necazurile

Intrebare: Cum putem pastra intentia corecta in viata noastra de zi cu zi? Si cum ar trebui o persoana sa reactioneze la necazurile care vin peste ea?

Raspuns: Este scris ca o persoana trebuie sa faca toate eforturile posibile pentru a dezvalui conexiunea cu Creatorul si cu lumea, indiferent ce se intampla.” Daca nu fac eu pentru mine, atunci cine va face?”

Omul inca nu intelege cauzele insa, in cele din urma trebuie sa perceapa ca totul are loc din necessitate si in modul cel mai bun posibil pentru avansarea lui spirituala. Trebuie sa-si intrebe grupul si intregul grup mondial sa se gandeasca la fiecare persoana, asa incat nici unul dintre noi san u piarada conexiunea cu forta superioara in gandurile sale, cu “ Nu exista nimeni in afara de El”.

De indata ce ne unim in conexiunea dintre noi si impreuna cu Creatorul, nimic rau nu se mai poate intampla nici unuia dintre noi. Asta deoarece intram in procesul numit “ducand mai departe o porunca” si o persoana care continua o porunca nu poate fi ranita.

Daca o persoana face o corectie, atunci nimeni nu-I poate face rau. Chiar daca intra intr-o cadere, va fi o cadere in scopul de a urca si a corecta. Va fi o cadere fara de care o ascensiune nu este posibila!

Din prima lectie de la Conventia de la Marea Moarta din 24.02.2011

One Comment

  1. Cit de adevarat este … Doar impreuna !!!

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: