Punctul unde incepi

Intrebare: Ce inseamna sa ceri de la Creator si cum putem cere ceva de la EL? Ar trebui doar sa spunem in sinea noastra: Corecteaza-mi calitatile?

Raspuns:  Cand o persoana incepe prima oara sa faca aceasta, ea se intoarce spre Creator ca si cum EL ar fi un individ, o autoritate externa, o forta externa care este in afara lui ca si cum s-ar ruga unui “ idol “  sau vreunei imagini fanteziste. Dar nu poti face nimic in legatura cu asta. Acesta e modul in care ne imaginam Creatorul la inceput.

Oricum ar fi, mai tarziu incepem sa descoperim ca aceasta forta exista doar in interiorul nostru in concordanta cu interdictia, “ Sa nu-ti faci alti dumnezei pentru tine,” referindu-se la aceia care sunt in exteriorul tau.

Noi sapam adanc si mai adanc in interior, unde descoperim ca Creatorul este situat precis in cel mai adanc punct al nostru. Este precum mama ta, care ti-a dat nastere si de aceea este perceputa de tine ca cea mai profunda forta care te-a creat, fiind punctul tau de origine, sursa ta. In acest fel o persoana il simte pe Creator.

Creatorul incepe sa fie simtit in interiorul tau ca cea mai intensa sursa de energie, sentimente si ratiune.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed