Puneți-vă planeta în ordine

616.1 „Este o chestiune de disciplină”, mi-a spus mai târziu micul prinț. „Când v-ați terminat propria toaletă dimineața, atunci este timpul să vă îngrijiți de toaleta planetei dvs., așa, cu cea mai mare grijă.”

Antoine de Saint Exupéry, Micul Prinț

Întrebare: Ce înseamnă „să participi la toaleta planetei tale”? Omul se trezește dimineața și spune ce?

Răspuns: Nu-i place ce se întâmplă cu el, cu ceilalți, cu toată lumea.

Comentariu: Acum există o pandemie, un virus, nu poți întâlni pe nimeni, nu zbori nicăieri …

Răspunsul meu: Da. Trebuie să fim de acord cu ceea ce se întâmplă, deoarece aceasta este de fapt cel mai corect drum. Trebuie doar să-l justificăm pe Creator. Aceasta este calea cea mai corectă către cea mai bună stare.

Pur și simplu nu înțelegem de ce se întâmplă acest lucru, care este cea mai bună stare către care trebuie să avansăm într-un mod atât de teribil. Nimănui dintre noi nu îi place lumea asta. Fiecare ar rearanja-o în felul său.

Întrebare: Este acest acord: „Orice faceți este pentru bine. Vă mulțumesc mult pentru tot ceea ce faceți ”înseamnă să participi la toaleta planetei tale?

Răspuns: Creatorul face totul în conformitate cu starea noastră. Ar trebui să fim partenerii Lui. Cu toate acestea, deoarece nu suntem partenerii Lui, El trebuie să ne strângă puțin și, în consecință, să dirijeze „barca” în această direcție.

Întrebare: Aceasta este înțelegerea mea. Deci, asta înseamnă să-mi pun planeta în ordine?

Răspuns: Da.

Întrebare: Avansez apoi fără să sufăr?

Răspuns: Acest lucru, desigur, nu este posibil. Dimpotrivă, ar trebui să accept aceste suferințe drept corecții și să fiu fericit pentru că ele mă vindecă.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 31.12.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: