Putem începe cu o judecata curată?

Întrebare: Mulți oameni se întreabă dacă este posibil să-ți schimbi viața la varstele 30, 40 sau 50 de ani, sa începi de la zero? Este posibil să-ti schimbați familia sau profesia? Există femei care doresc într-adevăr să schimbe ceva în viața lor, cum ar fi profesia lor sau starea civilă, dar le este frică să nu fie judecate, se tem că încalcă poruncile lui Dumnezeu de a   accepta, de a tolera și de a ierta.

Răspuns: Să punem gândurile și principiile în ordine.

În primul rând, este imposibil să-ți schimbi destinul. Trebuie doar să-l dezvălui și să încerci să-l realizezi corect. În felul acesta, devii egal cu Creatorul, ca și cum ai fi partenerul Său.

El te-a creat, înglobând în tine o înregistrare informațională a tuturor starilor tale până la cea mai perfectă stare finală, iar acum vrei să crești în modul in care poti, împreună cu El, să îți dai seama de tine.

Și se dovedește că tu devii partenerul Lui. Începi să înțelegi de ce asta ti se întâmplă ție, altora și lumii întregi. Începi să dezvalui aceasta întreaga lume în acțiune prin tine însuti.

Aceasta este o lucrare a unuia care este conștient de individualitatea sa, de unicitatea sa. Pentru aceasta ne străduim. Kabbalah explică asta și te ajută să trăiești așa.

Pentru mai multe despre acest subiect, vă rugăm să citiți: Femei, relații și Kabbalah.

Din emisiunea KabTV „Împreună despre lucrurile importante” 14/07/20

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed