Puterea noastra este slabiciunea noastra

Intrebare: Cum isi pot uni femeile dorinta lor astfel incat sa ii “preseze” pe barbati?

Raspuns: Nu ii presa pe barbati direct. Vrei sa fuga de tine ? Intr-adevar, acasa femeia « preseaza » barbatul discret, fara vorbe, iar el face tot ce trebuie. Femeile au asta in natura lor.

Iar barbatii au aceasta « slabiciune ». Ei vor sa fie eroi in ochii femeilor. Asta da putere femeii sa se joace cu aceasta slabiciune a barbatilor si sa indrume barbatul corect astfel incat acestia sa ii indeplineasca dorinta. Aceste lucruri sunt naturale si binecunoscute psihologilor.

Suntem adulti si ne intelegem bine natura. Avem scopul care este deasupra naturii noastre, si avem nevoie doar sa invatam cum sa folosim in mod corect toate calitatile care se afla in noi.

Daca pot avansa spre scop datorita sotiei mele care ma incurajeaza in orice fel posibil, ma roaga sa ma trezesc in fiecare dimineata pentru lectie, si este mandra de dezvoltarea mea spirituala, cu siguranta ma va ajuta pe calea spirituala ! Adevarul este ca barbatul este asemenea unui copil alaturi de mama sa.

Femeile trebuie sa isi uneasca dorintele pentru spiritualitate intr-una singura, mare, puternica si sa faca presiune asupra « marelui », « unicului », « agregat » – barbatul. Noi, barbatii, speram sa va simtim dorinta !

Din  Lectia 3 WE! Conventia 4/2/2011

.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed